Galatasaray, Mangok Mathiang'ı istiyor!

Mangok Mathiang
Koç Ertuğrul Erdoğan ile yola devam kararı alan ve 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak olan Galatasaray Doğa Sigorta'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar da başladı. Cimbom, Geçtiğimiz sezon Bahçeşehir Koleji forması giyen Mangok Mathiang’u gözüne kestirdi. 

Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Muhsin Yaşar transferinde istediğini alamayan Cimbom yeni bir ismi gözüne kestirdi. Euroohops'un haberine göre; Galatasaray, Bahçeşehir Koleji forması giyen Mangok Mathiang'u kadrosuna katmak istiyor. 

Haberde başarılı pivotun Monaco ve New Zealand Breakers’tan resmi teklifler aldığı ifade edilirken KK Cedevita Olimpia da büyük ilgisinin olduğu belirtildi. Avustralya vatandaşı olan Mathiang henüz geleceğine ilişkin karar vermemiş durumda ve EuroLeague’deki opsiyonlarını değerlendiriyor.

Bu sezon Bahçeşehir Koleji ile bireysel olarak iyi bir sezon geçiren Mathiang, ligde 12.7 sayı ile oynamış ve 10.6 ribaund ile ligin ribaund kralı olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0