Felipe Melo: Türkiye tarihinin en iyi Brezilyalı futbolcusu oldum.

felipe melo-galatasaray
Galatasaray taraftarının unutmadığı isimlerden olan Felipe Melo, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız 2010'da Real Madrid ile anlaştığını ifade ederken aynı zamanda Türkiye'de oynayan en iyi Brezilyalı futbolcu olduğunun da altını çizdi. 

Galatasaray'da dört sezon forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Felipe Melo, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Kariyerine Palmeiras'ta devam eden Brezilyalı yıldız, sarı-kırmızılı formayı giymeden önce 2010 yılında dünya devi Real Madrid ile anlaştığını ifade etti. Melo yaptığı açıklamada, "Bugünün şartlarında 25 yaşındaki Felipe Melo'nun değeri 80 milyon Euro olurdu. 2010 yazında Real Madrid'le anlaşmıştım ama Robben'e yaptığım sert faul sebebiyle transfer iptal oldu. Neyse ki 1 yıl sabrettim ve Galatasaray'a giderek Türkiye tarihinin en iyi Brezilyalı futbolcusu oldum. Real Madrid'de tarih yazabilirdim ama o zaman da Galatasaray taraftarının sevgisine sahip olamazdım. Galatasaray, hayatımın sonuna kadar kalbimde olacak!" sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0