Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağlandı!

Gelecek sezon kadrosunda yerli rotasyonunu güçlendirecek olan Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğulcan Çağlayan ile her konuda anlaştı. 2013 yılında Florya'dan dönen genç oyuncu yaklaşık 7 yıllık rötarın ardından parçalı formayı giyecek! 

Ajansspor'da yer alan habere göre; gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor ile sözleşmeleri sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la söz kesen Aslan, sezon sonunda Çaykur Rizespor'dan ayrılacak olan Oğulcan Çağlayan ile de anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda makul bir ücret karşılığında Galatasaray'a imzayı atacak. 

Uzun bir süre önce Galatasaraylı yöneticilerle görüşen ve her konuda anlaşmaya varan 24 yaşındaki forvet oyuncusunun 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0