Terim hücumda tuzak planlıyor!

Lige verilen ara öncesinde Kadıköy deplasmanında savunma arkasına atılan toplarla Henry Onyekuru'yu rakip kaleye indirmeyi başaran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kalan 8 hafta öncesinde de hücumda yıldız oyuncunun süratinden faydalanmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'den de sürekli olarak merkeze yardıma gelerek Onyekuru'ya koşu alanı açmalarını istedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’in kaldığı yerden devamı için artık geri sayıma geçilirken, Galatasaray’da yüksek tempo, yerini taktiksel çalışmalara bıraktı. Sarı-Kırmızılılar’da dün, Çaykur Rizespor analizi yapılırken, bu doğrultuda belirlenen taktik program takımla paylaşıldı. Teknik direktör Fatih Terim, antrenman sırasında özellikle forvet üçlüsüyle uzun bir görüşme yaptı. Rize’yi orta sahada durdurup, savunma arkasına yapılacak koşular ve hızlı hücumlarla devirmeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcı, Onyekuru, Falcao ve Feghouli üçlüsüne oyun içerisinde sık sık yer değiştirmesi gibi  özel görevler verdi.

OYUN İÇİNDE FARKLI GÖREVLER
Fatih hoca Falcao’dan mutlaka orta sahaya kadar gelerek rakip stoperleri öne çıkarmasını, böylece solda Onyekuru’ya alan açmasını istiyor. Bazı bölümlerde ise Onyekuru’nun geride kalmasını, Falcao’nun stoperlerin arasına çapraz koşular atarak, sağda Feghouli’yi boşa çıkarmasını bekliyor.

ONYEKURU'YA DİKKAT EDİN
Ayrıca Ömer, Belhanda ve Emre Akbaba gibi sahada olduğunda asist ihtimali yüksek oyunculara, Onyekuru’yu her seferinde gözle kontrol ederek, Nijeryalı yıldızın savunma arkasına yapacağı koşular için doğru zamanda uzun top göndermeleri talimatı verildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0