Muslera yerine iki tecrübeli aday!

Çaykur Rizespor maçında rakibinin müdahalesi sonrasında ayağı kırılan ve uzun bir süre takımdan uzak kalacak olan Fernando Muslera yerine Galatasaray'da kaleci arayışları başladı. Gelecek sezonun ilk yarısında takımı emanet edebilecekleri tecrübeli bir isim arayan teknik heyette yedek kaleci Okan Kocuk'la yola devam etmenin yanı sıra gündeme gelen ilk isimler Volkan Babacan ve Sinan Bolat oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fernando Muslera'nın beklenmedik sakatlığı Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer planlamasında da ufak bir sürprize yol açtı. Uruguaylı kalecinin arkasında yedek kaleci olarak Okan Kocuk'u belirleyen teknik heyet, genç kalecinin sezon sonuna kadar göstereceği performansa bağlı olarak yeni sezonda kaleci transferi yapabilir. Galatasaraylı yetkililer, sezon sonu Başakşehir'den ayrılacak Volkan Babacan ile bonservisi elinde olan Sinan Bolat'ı listesine aldı. 31 yaşındaki Volkan, ilk kez Fatih Terim döneminde A Milli Takım'a kazandırılmıştı. Hatta Terim, talebesinin düğününde nikah şahitliği de yapmıştı.

ASLAN'DA 1 YIL FORMA GİYDİ
Sinan Bolat ise salgın döneminde Belçika Ligi'nin tescil edilmesiyle Antwerp'ten ayrılmıştı. 31 yaşındaki kaleci, 2015 yılında sarı-kırmızılı kulüpte 1 yıl kiralık olarak forma giymişti. Yabancı kaleci takviyesi düşünmeyen sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim'in iki oyuncudan birini tercih etmesi bekleniyor. Cimbom'da bu sezon son 7 haftada kalede Okan Kocuk yer alacak. Kulübede ise 20 yaşındaki Berk Balaban bulunacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0