Nagatomo için büyük şanssızlık!

Galatasaray’da kendisiyle yolların ayrılması beklenen ancak bu konuda somut bir gelişme yaşanmayan Yuto Nagatomo, karantina sürecini evinde en verimli geçiren isimlerden oldu. İstanbul’daki evinde bireysel çalışmalarını eksiksiz yerine getiren tecrübeli futbolcunun fizik-kondisyon egzersizleri, görüntüye de alındı ve Japon televizyonları ile internet üzerinde yayınlandı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; kendi çalışmalarını eksiksiz yerine getiren Yuto Nagatomo, aynı zamanda ülkesindeki insanları da çalıştırdı ve bu süreçte hocalık da yaptı. Sarı-kırmızılıların sezonun ikinci yarısının listesine dahil etmediği Japon futbolcunun istense de oynatılmasının mümkün olmaması, karantina sürecinde çok çalışıp en fit oyunculardan bir tanesi olması nedeniyle şanssızlık olarak değerlendirildi.

Marcao ve Andone gibi isimlerini sakatlıklar nedeniyle kurban veren Galatasaray’da pandemi arasının ardından bir çok futbolcunun da eski gücünden uzak olması göze çarptı. Japon futbolcunun yerini doldurması için alınan sol bek Marcelo Saracchi’nin, Rize deplasmanında kötü bir performans sergilemesi, Nagatomo kadroda olmuş olsa Uruguaylı futbolcuya alternatif oluşturacağı ayrıca daralan kadro opsiyonu için seçenek olacağını düşündürdü. Sezonun ikinci yarısında kadroda yer almayan Nagatomo, karantina sürecini aktif geçirmiş ve son derece formda görünüyordu.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0