Niasse'nin menajerinden sürpriz öneri!

Gelecek sezon hücum hattında değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan ve Everton'dan ayrılan Oumar Niasse'nin menajeri, kulüp yöneticileriyle temasa geçip oyuncusunu isteyip istemediğini sordu. Teknik direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda Niasse'nin şartlarını görüşen yetkililer, transfer için de harekete geçti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Yüksek maliyeti nedeniyle Radamel Falcao'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak yönetim, 6 yıldır gündeme gelen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Galatasaraylı idareciler uzun yıllardır kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Oumar Niasse'nin transferi konusunda artık mutlu sona çok yaklaştı. Everton'dan ayrılan tecrübeli santrforun menajeri, yıldız oyuncunun transferi için yöneticilerle temas kurdu ve ilk görüşmeler başladı.

İngiliz ekibinden ayrılan 30 yaşındaki santrforun bonservis bedelinin olmaması yönetimin iştahını kabartırken, Niasse'nin de artık düzenli forma giymek istediği için Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Gelecek sezon forvet hattında değişikliğe gidecek olan Galatasaray'ın Senegalli golcü ile sezon sonunda resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

2014'TEN BERİ GÜNDEMDE YER ALIYOR
Oumar Niasse, ilk olarak 2014 yılında Galatasaray'ın gündemine geldi. O dönemde Akhisar Belediyespor'da forma giyen Senegalli oyuncu, 5.5 milyon Euro karşılığında Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu. Niasse, Moskova formasını giyerken de sarı-kırmızılıların listesinden hiç düşmedi. O dönem Galatasaray'ı çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Niasse ile ilgili olarak, "Bilal Kısa transferinden sonra, 'Kulübü Akhisar'a mı çeviriyor?' dediler. Bu yüzden alamadık. Şimdi yaptıkları ortada ve transferi artık zor." demişti. Rus ekibinde gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Niasse, 2016'da 17.9 milyon Euro'ya Everton'un yolunu tuttu.

Bu sezon Premier Lig'de sadece 3 maça çıkan Niasse, gol ve asist katkısı üretemedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0