Oğulcan Çağlayan'dan transfer yanıtı!

Çaykur Rizespor ile sözleşmesinin sona ermesi beklenen ancak kulüp tarafından opsiyonu kullanılan Oğulcan Çağlayan sözleşmesini feshetmek için harekete geçerken, 24 yaşındaki forvet oyuncusu için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş transferinde Galatasaray'a rakip olan Fenerbahçe'nin yeni sezonda sportif direktörlüğünü yapacak olan Emre Belözoğlu'nun oyuncuyu telefonla arayarak, teklifte bulunduğu öğrenildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon yerli piyasada sık sık karşı karşıya gelecek gibi görünüyor.. Sivasspor ile başarılı bir sezon geçiren Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile uzun süredir görüşen Galatasaray, bu transferlerde ezeli rakibiyle karşı karşıya gelirken Mert Hakan Yandaş'lai ilgili olarak son dönemde Fenerbahçe'nin oldukça astronomik bir teklif yaptığı iddia edilmişti. Galatasaray'ın teklifinin neredeyse iki katını öneren Sarı-Lacivertlilerin, yeni sezonda bir başka hedefi ise Oğulcan Çağlayan olduğu iddia edildi. Hatta geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in yetenekli oyuncuyu arayarak görüşme yaptığı ortaya çıktı. 

Sarı lacivertlilerin, uzun süredir kamuoyunda Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan’ı arayarak durumu, transfer planları hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı. Artık idareciliğe hazırlanan Emre’nin, Oğulcan ile görüştüğü ancak mart ayında sarı kırmızılı kulüple söz kesen Oğulcan Çağlayan’ın ise Belözoğlu’na “Teşekkürler, ben Galatasaray ile anlaştım ağabey.” dediği ifade edildi.

RİZE UZATTI AMA OĞULCAN FESHEDECEK 
Fenerbahçe’nin nabız yoklama girişimine kapıyı kapatan Oğulcan Çağlayan, Rizespor’un da opsiyon hamlesine jet hızı ile yanıt verdi. Rizespor’un, Galatasaray’a transferini engellemek adına tek taraflı opsiyon maddesini devreye soktuğu 24 yaşındaki futbolcu kendisinin bilgisi ve haberi olmadan sözleşmedeki opsiyon maddesinin devreye sokulması üzerine avukatları aracılığı ile resmi başvurusunu yaptı. Bu durumun bir sorun teşkil etmeyeceği ve sezon sonunda Rizespor ile fesihin gerçekleşeceği bilgisi Oğulcan Çağlayan’a iletildiği öğrenildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0