Yönetim menajerine talimat verdi: Henry Onyekuru’yu bitir!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da yeni sezonun bir numaralı önceliği Henry Onyekuru.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda tutmak istediği Nijeryalı oyuncu için Fransız ekibi Monaco ile görüşmeler başlarken, oyuncunun menajeri William D'avila'ya transfer için tam yetki verildi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi , gelecek sezon da takımda tutmayı çok istediği Henry Onyekuru için harekete geçti. Bu sezon kadrosunda kiralık 4 oyuncuya sahip Galatasaray'da  sezon sonunda Florin Andone ile yolların ayrılması kesinleşirken, Jean-Michael Seri ve Mario Lemina'nın durumu belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Fatih Terim ve yönetimin transferde önceliği Henry Onyekuru.. Kiralık sözleşmesinde opsiyon olmayan 23 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila ile yaptığı son görüşmede, bu transferi bitirmesi için tam yetki verdi.

MONACO İLE MASAYA OTURACAK
D'Avila bu hafta Fransa'ya gidecek ve Monaco'dan yetkililerle Onyekuru'nun durumunu konuşacak. 25 oyuncuyu satış listesine koyan Monaco, yeni sezon için Henry Onyekuru'yu geri çağırmıştı. Ancak Nijeryalı futbolcu Galatasaray'da kalmak istiyor. Bu görüşmede Monaco'nun şartları öğrenilecek ve sarı-kırmızılı kulüp Onyekuru için stratejisini belirleyecek. FFP yüzünden satmadan bonservis harcayamayan Galatasaray tekrar kiralamak için şartları sonuna kadar zorlayacak.

Teknik direktör Fatih Terim'in hücum planlarında önemli bir yer oynayan Onyekuru'nun bonservisinin uygun olması halinde transferin gerçekleşmesi beklenirken, gerekirse satın alma opsiyonlu olarak kiralanacak. Sarı-Kırmızılı idareciler, genç oyuncunun potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve gelecek sezon mutlak kar elde edilerek yeniden satılabileceğini düşünüyor. Bu nedenle de tıpkı Luyindama'da olduğu gibi zorunlu satın alma opsiyonuyla bile kiralanması gündemdeki yerini koruyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0