ÖZEL | Tilbe Şenyürek, Galatasaray'dan ayrıldı!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda kaptan Işıl Alben'in ayrılığının ardından bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılı formayla başarılı bir sezonu geride bırakan Tilbe Şenyürek de Işıl Alben gibi BOTAŞ ile anlaşmaya vardı ve Galatasaray'dan ayrıldı. 

Galatasaray'da koronavirüs sürecinin ardından oyunculardan indirim isteyen yönetim, bu konuda olumlu geri dönüşler almıştı. Kaptan Işıl Alben önderliğinde birçok isim sözleşmelerinde indirim yapmayı kabul etmişti. Bu durum üzerine sözleşmeleri feshedilen oyuncular, yeni sözleşmeleri imzalamak için beklerken Ömer Yalçınkaya ve Ömer Cansever'in vasıfsızlıkları nedenyile aradan aylar geçmesine rağmen bir hamle yapılmamıştı. Bunun üzerine Işıl Alben takımdan ayrıldığını açıklarken FCN Blog'un ulaştığı bilgilere göre kaptanın ardından geçen sezonun başarılı isimlerinden olan Tilbe Şenyürek de takımdan ayrıldı ve Işıl Alben gibi yeni sezon için BOTAŞ ile anlaşma sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0