Scout ekibinin yeni gözdesi Pavel Bucha!

Galatasaray'da gelecek sezon teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon kadrosunu gençleştirmeye ve gelecek vaadeden isimleri kadrosuna katmaya kararlı.. Lige verilen arada kurmaylarıyla birlikte gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan deneyimli teknik adam, scout ekibinin kendisine önerdiği Çek Ligi'nde bu sezon fırtınalar estiren Pavel Bucha'yı takibe aldı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray scout ekibi Çek Ligi takımlarından Viktoria Plzen'de forma giyen Pavel Bucha'yı önerdi. Genç oyuncunun raporlarını inceleyen ve maç kasetlerini izleyen teknik direktör Fatih Terim transfere onay verdi. Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Viktoria Plzen ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 33 maçta 11 gol - 9 asistlik performansla oynayarak dikkatleri üzerine çekti. Milli takımın çeşitli yaş kategorilerinde de görev yapan oyuncu, aynı zamanda Çek milli takımının da geniş oyuncu havuzunda yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0