Takıma uyarı: Tahriklere kapılmayın!

Galatasaray yaklaşık 3 ay aradan sonra lige dönerken, Rize deplasmanında teknik heyetin aklındaki tek plan mutlak 3 puan.. Şampiyonluk yürüyüşünde yara almak istemeyen teknik direktör Fatih Terim oyuncularını olası provakasyon ve tahriklere yönelik uyardı! Geçen sene oldukça gergin geçen maçta Emre Akbaba'nın ayağının kırılması ve maç sonrasında yaşananlar uzun süre gündemden düşmemişti.. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gözler futbola dönüşle beraber Çaykur Rize deplasmanına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, koronavirüs salgınından önce yakaladıkları 10 maçlık yenilmezlik serisini Rizespor karşısında da sürdürerek, İstanbul'a üç puanla dönmeyi istiyor. Taktik idmanlarda Karadeniz ekibini âdeta ezberleten teknik direktör Fatih Terim, özellikle kanat ortaları ile rakibini çözmeyi planlıyor. Geçen sezon Rize'deki mücadelede yaşanan gerginlikler ve maç sonrası olayları düşünen teknik heyet, bu maçta da tansiyonun yüksek olma ihtimalini göz önünde bulunduruyor. 

Dün gerçekleştirilen antrenman sonrasında oyuncularıyla saha içerisinde kısa bir toplantı yapan teknik direktör Fatih Terim ise oyuncularına "Maç içinde tahrik edici hareketler olabilir. Belki stat girişinde taraftarlar da olabilir. Bunlar bizim işimiz değil. Sahaya çıkıp işinizi yapmalısınız. Ne hakemle ne de rakiple tartışma istemiyorum. Gereksiz kart da istemiyorum. Şampiyonluk hedefimize zarar verecek bir durumdan kaçının. Biz sakin olalım, işimizi yapıp galibiyetimizi alalım" dediği öğrenildi. 

Teknik direktör Fatih Terim'in ayrıca karşılaşma öncesinde sarı kart sınırındaki Donk, Mariano, Seri, Feghouli ve Adem ile de özel olarak konuşup dikkatli olmalarını istediği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0