Rize deplasmanında Kadıköy planı!

Süper Lig'de yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden başlama vuruşu gelirken, Galatasaray lige dönüş maçında Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda rakiplerinin 3 puan gerisinde olan Fatih Terim'in öğrencileri, herhangi bir sürpriz yaşamadan yoluna devam etmek istiyor. Hafta içerisinde Florya'da oyuncularıyla taktik çalışmalar yapan Terim'in maç planı da belli oldu.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hafta sonu oynanacak olan Rizespor karşılaşmasında deplasmanda tarihi galibiyeti getiren Fenerbahçe taktiğini uygulayacak. Terim hem önde hem de orta alanda baskılı bir oyunla erkenden maçı kopartmanın planlarını yapıyor. Hafta boyunca öğrencileriyle Florya'da taktik antrenmanlara ağırlık veren ve iki hazırlık maçı oynatan Terim'in kafasındaki ilk 11 netleşmiş oldu. Deneyimli teknik adam Kadıköy deplasmanında memnun kaldığı taktik düzenle yola devam ederken, savunmada Ryan Donk'un yanında Mario Lemina'ya şans verebilir. Marcao’nun sakatlığı nedeniyle stoper için Ahmet Çalık’ı antrenmanlarda deneyen Terim, Lemina’nın dinamizmi ve enerjisi ile birlikte topu oyuna sokma becerisini kullanmak için Gabonlu oyuncuya savunmada şans tanıyacak. Ancak Terim, son kararını bugünkü antrenmanda verecek..

KADIKÖY BENZERİ BİR PLAN
Terim’in kafasında kesinlik kazanan tek durum, Rize deplasmanında da Kadıköy’deki benzer kadroyu ve oyun düzenini sahaya sürmek. Seri ön liberoda çok başarılı olmuş, Ömer Bayram forvet arkasında takıma büyük katkı sağlamıştı. Terim eğer savunmada Ahmet’e şans verirse, Mario Lemina bu kez merkezde Belhanda’nın yerine görev yapacak. Savunma arkasına sık sık Onyekuru'yu kaçıran ve rakip kalede fırsatlar yaratan Galatasaray'da yine ceza sahası çevresinde gözler Nijeryalı oyuncuda olacak. Bulacağı açık alanları değerlendirmesi istenilen Onyekuru'nun, ceza sahası içerisinde Radamel Falcao'ya yardımcı olması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0