Ya Omar, ya da Hamari!

Sezon sonunda kadrosunda geniş çaplı bir operasyon yapacak olan Galatasaray, yerli oyuncu grubunun yanı sıra yabancı oyuncu rotasyonunu da kaliteli ve Avrupa piyasası olan isimlerden oluşturmak istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sağ bek pozisyonu için Omar Elabdellaoui ve Hamari Traore isimleri listenin ilk sıralarında yer alıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyonluğa kilitlenen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kuruyor. Yabancı sayısının adım adım kısıtlanması gündemdeyken, Sarı-Kırmızılılar da öncelikli olarak yerli transferine yöneldi. Bu doğrultuda 4 isimle her konuda el sıkışıldı. İş artık resmi imzaya kaldı. Sivasspor’un yıldızları Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş’a transfer açılır açılmaz imza attıracak olan yönetim, eski stoperi Semih Kaya ve Oğulcan Çağlayan’ı da renklerine bağlayacak. 4 futbolcu için de herhangi bir bonservis ödenmeyecek. Galatasaray’da yeni gündem ise sağ bek. 34 yaşına basacak Mariano ile lig bitiminde kesin olarak yolları ayıracak olan Aslan, buraya kaliteli bir futbolcu alacak.

BİRİ BOŞTA, DİĞERİ SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Gündemdeki iki isim Omar Elabdellaoui ve Hamari Traore... Olympiakos ile mukavelesi bitecek olan Elabdellaoui 1.2 milyon Euro garanti ücret istiyor. 29 yaşındaki Norveçli futbolcunun adı Fenerbahçe’yle de anılıyor. Diğer hedef yani Rennes forması giyen Traore’nin ise kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kaldı. 28 yaşındaki sağ bek bu sezon 1 gol, 5 asistlik skor katkısı yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0