8 haftada 5 penaltı!

Süper Lig'de son 8 haftada maç kazanamayan Galatasaray, şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaşırken, son haftalarda ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Koronavirüs pandemisi sonrasında ligde 6.maçını oynayan Cimbom, hafta sonu oynanılan Ankaragücü maçında aleyhine çalınan penaltıyla sahadan mağlup ayrıldı. Bu sezon ligin en çok penaltı çalınan takımı ünvanını da bir maç daha arttırmış oldu.

Süper Lig'de koronavirüs arası öncesinde ligde oynadığı 24 haftada sadece 3 kez penaltı çalınan Galatasaray, ligde geride kalan 8 haftalık sekansta 5 kez aleyhine penaltı çalınması dikkat çekti. Özellikle pandemi sonrasında oynanılan 6 karşılaşmada aleyhine 4 kez penaltı verilen Galatasaray, hemen hemen her maç ya bir oyuncusu kırmızı kart görüyor ya da aleyhine penaltı çalınıyor. Penaltı çalınmayan Beşiktaş derbisi golsüz, Başakşehir karşılaşması 1-1'lik eşitlik ve Alanyaspor karşılaşmasında da sahadan 4-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Galatasaray'ın ligde oynadığı son 8 maçta çalınan 5 penaltısı ve alınan skorlar şu şekilde..
25.Hafta, Sivasspor 2-2 Galatasaray
27.Hafta, Çaykur Rizespor 2- 0 Galatasaray
28.Hafta, Galatasaray 3-3 Gaziantep FK
30.Hafta, Galatasaray 1-3 Trabzonspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0