Büyük hüsran, büyük kayıp!

Liglere verilen ara öncesinde şampiyonluğun bir numaralı adayları arasında yer alan Galatasaray, koronavirüs salgını sonrasında oynanılan maçlarda galibiyet elde edemedi. Fatih Terim'in öğrencileri, bir numaralı adayı olduğu şampiyonluğun yanı sıra Avrupa Kupaları'na katılım hakkı konusunda da sıkıntılı günler geçiriyor.. Galatasaray'da sadece saha içi sonuçlar değil, yıldız isimlerin uzun süreli sakatlıkları da adeta hüsranın boyutunu arttırdı! 

Galatasaray sezonun ilk yarısında beklentilerin uzağında kaldı ama ikinci bölümünde aldığı galibiyetlerle dolu dizgin bir şekilde zirveye yaklaştı. Fatih Terim önderliğindeki Cimbom, tam şampiyonluk havasına girmişti ki koronavirüs salgını nedeniyle lige yaklaşık 3 ay ara verildi. Süper Lig heyecanı tekrar başladığında ise sahada bambaşka bir takım vardı. Ligin ikinci yarısındaki formunun oldukça uzağında olan Galatasaray'da bir de yıldız isimlerin sakatlıkları eklenince, gece ile gündüz kadar farklı bir tablo ortaya çıktı. Özellikle Fernando Muslera’nın daha ilk hafta Rize maçında bacağının kırılması, Galatasaray’a büyük darbe vurdu. Lig yeniden başladıktan sonra 6 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 4 yenilgi ve 2 beraberlik alarak zirvenin uzağında kaldı.. 

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen aranın öncesinde de Sivas ve Beşiktaş ile yenişemeyen Cim Bom, son 43 senede ilk kez peş peşe 8 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremedi. Lige zirve iddiasıyla dönen Galatasaray için şu anda Avrupa Ligi bileti almak bile tehlikeye girdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0