8 maçta 18 milyon TL kayıp!

Koronavirüs arasının ardından ligde çıktığı maçlarda sadece 2 puan toplayabilen Galatasaray'da kötü gidiş devam ederken, saha içinde alınan başarısız sonuçlar aynı zamanda mali anlamda da sıkıntılar yaratıyor. Ligde oynadığı son 8 maçta 18 milyon TL'lik gelirden mahrum kalan Galatasaray, gelecek sezon için de Avrupa Kupaları'na katılım hakkı konusunda tehlikede bulunuyor.

Süper Lig'de oynadığı son 8 maçta sadece 4 puan toplayan Galatasaray'ın maddi kaybı da bir hayli fazla.. TFF'den puan primi olarak her galibiyet için yaklaşık 3 milyon TL kazanılırken Galatasaray son 8 maçtaki kayıpları ile 18 milyon TL'yi kasasına koyamadı. Pandemi nedeniyle tüm kulüplerdeki gibi mali açıdan Galatasaray'da da sorunlar yaşanırken bu kayıplar da yönetimin elini kolunu bağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0