Arda Turan imzaya adım adım!

Başakşehir ile devre arasında olan sözleşmesini fesheden ve sezon sonunda Barcelona ile olan sözleşmesi sona eren Arda Turan, yaklaşık 9 yıl aradan sonra Galatasaray'a geri dönüyor. İsmi çok uzun süredir Galatasaray ile anılan yıldız oyuncunun sözleşmesi şartları da belli oldu. 

İspanyolların dünyaca ünlü AS Gazetesi'nde yer alan habere göre; devre arasında Başakşehir ile olan kiralık sözleşmesini fesheden Arda Turan yuvasına dönüyor. Takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, devre arasında transferi direkten dönen Arda Turan'ın kadroya katılmasına onay verildi. 33 yaşındaki yıldız oyuncuyla maç başı ücrete ve performansa dayalı bir sözleşme imzalanması beklenirken, 1+1 yıllık sözleşmenin detayları da belli oldu. 

Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Arda Turan'ın maç başına 200bin TL gibi bir para kazanacağı ve şampiyonluk bonusu olarak da 500bin TL kazanacağı belirtildi. Arda Turan'ın ayrıca takım kaptanlarından birisi olacak ve altyapısında yetiştiği Galatasaray'a yaklaşık 9 yıl aradan sonra geri dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0