Alex Hamilton sezonun en iyi beşine seçildi!

Galatasaray Doğa Sigorta'nın yeni sezon öncesi ilk yabancı transferi olan Alex Hamilton, İsrail'de sezonun en iyi beşine seçilmeyi başardı. Maccabi Rishon LeZion formasıyla play-offlarda başarılı bir performans gösteren Hamilton, sezonun en iyileri arasında yer aldı.

Final eşleşmesi belli olan İsrail Ligi’nde 2019-20 sezonunun ödülleri belli oldu. Maccabi Tel Aviv‘in forveti Deni Avdija, İsrail Liginde 2019-20 sezonunun Yılın Oyuncusu seçilirken Galatasaray'ın yeni transferi Alex Hamilton da sezonun en iyi beşinde kendine yer buldu. İsrail'de sezonun en iyi beşi:  Scottie Wilbekin - Alex Hamilton - Deni Avdija - Tomer Ginat ve J’Covan Brown'dan oluştu. 

1 yorum:

  1. toplam kac yabancı kadroda olucak sanırım uc yabancı geldı mevcut yabancılardan kalan varmı bılen varsa yazsın arkadaşlar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0