Inter Miami, Falcao'nun formasını satıyor!

Galatasaray'ın sezon başında büyük uğraşlar sonucunda transfer ettiği fakat yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Inter Miami, Falcao'nun formalarını satmaya başladı. 

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Radamel Falcao konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Falcao'nun formaları Amerika'da satılmaya başladı. David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami mağazalarında Radamel Falcao'nun formalarını satmaya başladı. 



Florida'daki satış noktalarından forma alarak arkasına Falcao'nun ismini yazdıran taraftarlar, takımın antrenman yaptığı tesislere gelerek yıldız futbolcunun transfer edilmesi için tezahüratlarda bulundu. Cimbom ile iki yıllık daha mukavelesi bulunan El Tigre lakaplı golcü, geride kalan sezonda 22 maçta forma şansı bulurken fileleri 11 kez havalandırmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0