Anete Šteinberga kimdir?

Gelecek sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendiriyor. Galatasaray pota altına önemli bir takviye yaptı ve Anete Šteinberga'yı transfer ettiğini açıkladı. 

Peki Anete Šteinberga kimdir?
29 Ocak 1990 doğumlu olan Anete Šteinberga, dört numaralı pozisyonda forma giyerken 1.90 boyunda. 30 yaşındaki Letonyalı oyuncu geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Reyer Venezia'da geçirdi ve Eurocup Women'da maç başına 15.6 sayı - 6.8 ribaund - 1.5 asist ortalamalarıyla tamamladı. Litvanya milli takımında da forma giyen başarılı oyuncu, gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek. Bir yıllık sözleşme imzalanan Anete, altyapı yaş kategorilerindeki başarılı performansının ardından 2008 yılında Amerika'da üniversite hayatını sürdürdü ve Teksas Üniversitesi'nde dört yıl boyunca basketbol oynadı. WNBA'nin kolej ligi olarak kabul edilen organizasyonda UTEP Miners forması giydi ve adını organizasyon tarihine yazdırmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0