Okan Kocuk'a ekstra özel çalışmalar!

Rize deplasmanında Muslera'nın ayağının kırılmasının ardından Galatasaray'da kaleye geçen Okan Kocuk performansıyla hayal kırıklığı yaratırken, teknik heyet genç kalecinin ligin kalan bölümünde performansını yukarıya çekmesi için ekstra antrenman yaptırıyor. Bu sezon başında transfer edilen Okan'a ayrıca mental anlamda Muslera da destek oluyor ve tecrübelerini aktarıyor. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik heyet, forma giydiği maçlardaki performansıyla eleştirilen Okan Kocuk'a ekstra antrenmanlar yaptırıyor. Rize deplasmanında Muslera'nın ayağının kırılmasının ardından ligde kaleye geçtiği 5 maçta 13 gol yiyen ve Uruguaylı kaleciyi tabir-i caizse mumla aratan Okan, idmanlarda ekstra çalışmalar yapıyor. Kaleci antrenörleri, 24 yaşındaki file bekçisinin performansını ligin kalan 3 maçında biraz daha yukarıya çekebilmek amacıyla yoğun çaba sarf ediyor.

ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR
Fernando Muslera bu sezon 26 haftada 20 gol yiyerek, maç başına 0.76 gol ortalaması gördü. 34 yaşındaki yıldız eldivenin yokluğunda Galatasaray'ın kalesini koruyan Okan Kocuk ise 5 maçta kalesinde tam 13 gol gördü ve takımın maç başı gol yeme ortalaması 2.6'a fırladı.. Aynı zamanda ligdeki en az gol yiyen ünvanı da kaybedilerek, pandemi sonrasında en çok gol yiyen takım konumuna gelindi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0