Belhanda'nın yerine İrfan Can!

Sezon sonunda Younes Belhanda'yı satarak hem maaş bütçesinde hem de transfer gelirlerinde büyük bir ekonomik hareket alanı yaratmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yıldız oyuncunun ikamesini buldu. Gelecek sezon kadrosunu gençleştirmek ve gelecek vaadeden isimleri kazandırmak isteyen Terim, iki sezondur Medipol Başakşehir formasıyla ligde etkili bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci'yi radarına aldı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezona dair kadrosundaki yerli oyuncu grubunu güçlendirmeyi ilk sıraya yazmış durumda.. Mert Hakan Yandaş transferinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Galatasaray, oyuncuya yaptığı ilk teklifte geri adım atmazken ezeli rakibinin yaklaşık 2 katı teklif yapmasına pek bir aldırış etmedi. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Mert Hakan Yandaş'ın ikamesi olarak İrfan Can Kahveci'nin olduğu öğrenildi. Bu transferin sponsorunun ise Younes Belhanda olması bekleniyor!

Tecrübeli teknik adam Belhanda'nın satılması durumunda gelecek paranın tamamının İrfan'ın transfer edilmesinden kullanılmasını istiyor. Henüz Başakşehir'le bu konu masaya yatırılmadı. Ancak sarı-kırmızılılar, Medipol Başakşehir'in şampiyon olması durumunda Başkan Göksel Gümüşdağ'ın, Edin Visca ile beraber İrfan Can Kahveci'ye verdiği, "Size o zaman izin veririm" sözüne güveniyor. Başakşehir'de başarılı performansını devam ettiren 25 yaşındaki futbolcunun, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yöneticilerin, yakınları aracılığıyla nabız yokladıkları ve İrfan Can'a "Galatasaray'a gelmeyi düşünür müsün?" diye sordukları öğrenildi. İrfan Can'ın, "Artık 24-25 yaşındayım. Büyük takımda oynama zamanım geldi." sözleri umutları artırıyor.

1995 doğumlu olan İrfan Can Kahveci orta sahada merkez ve ofansif orta saha rolünde oynuyor. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız bu sezon Başakşehir forması altında mücadele ettiği 34 resmi maçta 6 gol - 4 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0