Onyekuru'dan tepki: Bu şekilde bırakamam!

Bu sezon çok sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Monaco bir kez daha karşı karşıya geldi. Ara transfer döneminde kiralanan Henry Onyekuru'nun geri dönmesini ve takıma katılmasını isteyen Fransız ekibi, pazarlık masasında elini güçlendirmek için hamle yapsa da Nijeryalı oyuncu kulübüne rest çekti. İki takım arasında pazarlıklar sürerken, teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak olan derbi öncesinde sorunun çözülmesini merakla bekliyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir kaç gündür yaşanan Henry Onyekuru krizi hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde çözülmeye çalışılıyor. Fransız ekibinin kiralık sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle geri çağırdığı Nijeryalı kanat oyuncusu, menajeri aracılığıyla Kırmızı-Beyazlı kulübe rest çekti. Onyekuru özellikle ligde kalan son haftalarda teknik direktör Fatih Terim'in hücum rotasyonunda yaşadığı sıkıntıya da dikkat çekerek "Arkadaşlarımı ve takımımı bu halde yalnız bırakamam." diyerek Monaco yönetimine tepki gösterdiği belirtiliyor.

Devre arasında Monaco’dan kiralanan ve sözleşmesi 30 Haziran’da resmi olarak sona eren Nijeryalı futbolcu, Fransız kulübü tarafından geri çağrıldı. Bunun üzerine Onyekuru perşembe günkü idmana çıkamadı. FIFA’nın pandemi nedeniyle aldığı tavsiye kararına karşın Monaco, yeni hocaları Roberto Moreno’nun erken başlayacak olan kamp çalışmalarında Onyekuru’yu görmek istediğini ifade etti. Bu çağrı, hem Galatasaray hem de Onyekuru’yu şaşırttı. Monaco tarafından yeni bir öneri geldi, devre arasında 750 bin Euro'ya kiralanan Nijeryalı futbolcunun Temmuz ayında Galatasaray forması giymesi halinde 150 bin Euro ekstra para verilmesi talep edildi. Galatasaray cephesi ilk planda buna olumsuz yanıt verince süreç tıkandı. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken yaşanan gelişme teknik direktör Fatih Terim’in keyfini kaçırdı.

KARDEŞ KAZIĞI!
Radamel Falcao’nun transfer sürecinin sonunda Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, “Monaco ile birbirimizi kardeş kulüp ilan ettik.” diye açıklamada bulunmuştu. Albayrak’ın, “kardeş kulübümüz” dediği Monaco’nun yeni hamlesi camida büyük yankı uyandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0