Onyekuru'dan sonra Lemina şoku!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu hafta yaşanan Henry Onyekuru krizinin ardından bir geri dönüş daha kapıda gibi görünüyor.. Sakatlığı sebebiyle 3-4 hafta takımdan uzak kalacak olan Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina'nın sahalara geri dönüşü kağıt üzerinde ligin son haftasına kadar devam edecek gibi görünmesi nedeniyle kiralık sözleşmesinin de sona ermesiyle birlikte Southampton'a geri dönmek üzere.. 

Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Mario Lemina için bir sezon daha kiralama girişiminde bulunacağı iddia edilirken, Fulham'dan kiralanan Jean-Michael Seri'nin transferi için de harekete geçmesi bekleniyor. 

16 MAÇTA GÖREV YAPAMADI
Mario Lemina bu sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak katılırken, yıldız oyuncu sakatlığı sebebiyle 6 maçta kenara geldi ve 10 maçta da takım arkadaşlarından uzak kaldı. Mario Lemina'nın bu hafta sonu Trabzonspor karşılaşmasının yanı sıra 3 hafta daha takımdan uzak kalacağı belirtildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0