Emre Kılınç: Galatasaray'a verdiğim sözden dönmeyeceğim!

Sivasspor'un bu sezon Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansta büyük pay sahiplerinden olan Emre Kılınç, gelecek sezon için tercihini belirledi. 25 yaşındaki başarılı futbolcu Avrupa'dan ve Türkiye'den teklifler alsa da tercihi Galatasaray'dan yana kullandı ve ligin bitimiyle birlikte sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Sabah gazetesinin haberine göre; Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kapan Fenerbahçe, sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Emre Kılınç için de girişimde bulundu. Emre maddi olarak daha cazip teklif almasına rağmen "Galatasaray'a verdiğim sözden dönmeyeceğim'' dedi ve olumsuz cevap verdi. Sivasspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Fenerbahçe dışında Avrupa'dan gelen 3 ciddi teklifi de reddetti. İtalya'dan Fiorentina, İspanya'dan Celta Vigo ve Leganes'in kadrosuna katmak istediği Emre Kılınç, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0