Galatasaray, Omar Elabdellaoui ile anlaştı!

Omar Elabdellaoui
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da sağ bek arayışlarında sona gelindi. Mariano'nun sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle sağ bek pozisyonuna takviye yapmak isteyen Cimbom, Omar Elabdellaoui ile anlaşmaya vardı. 

Galatasaray, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Mariano'nun sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle sağ bek arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündemine gelen Omar Elabdellaoui transferinde sona geldi. Süleyman Rodop'un iddiasına göre; Galatasaray, Omar Elabdellaoui ile her konuda anlaşmaya vardı. Cimbom transfer sezonunun açılmasının ardından transferi resmen açıklayacak. 

FCN Blog ekibi olarak Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili olarak Yunanistan'da yayın yapan Live Sport'ta görev yapan gazeteci Stelios Stergiadis ile konuşmuş ve nasıl bir oyuncu olduğunu sizler için ortaya çıkarmıştık. Bu röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0