Fatih Terim neşteri vuruyor!

Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyetin ardından basın toplantısında sezon sonunu işaret eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni sezonda başarıya aç ve genç bir kadro kurmak istiyor. Deneyimli teknik adam kadroda büyük bir revizyon gerçekleştirmeye hazırlanırken, yapacağı geniş çaplı operasyonun genel hatları da belli oldu.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda büyük bir operasyon gerçekleşecek.. Hafta sonu oynanılan Ankaragücü maçı sonrası “Belki da yeniden onarmak için Rabbim bize bir mesaj veriyor. O mesajı iyi almalıyız. Bunu aklımdan geçiriyorum. Böyle bir durumda yeniden inşa edebiliriz” diyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in hayal kırıklığının sebepleri belli oldu. Terim tarafından yeniden inşa edilecek sarı-kırmızılı takımda alınacak radikal kararlar yavaş yavaş şekillenirken, takımdaki önemli isimlerle yollar ayrılacak ve başarıya aç bir kadro kurulmak için kollar sıvanacak! 

SERİ, YOUNES BELHANDA, SARACCHI VE SEKIDIKA
Fildişi Sahilli futbolcu pas oyunundaki etkinliğine karşın defansif zaafları nedeniyle yeniden kiralanmayacak. 4 milyon euroyu bulan yüksek maliyeti de bu kararda etkili oldu. Younes Belhanda'nın ise yeni sezonda takımda kalma şansı çok zor. Al Rayyan ve Al Duhail kulüplerinin transferi için çalışmada bulunduğu tecrübeli futbolcunun 1 sene sözleşmesinin kalması da alınan kararda etkili oldu. 5-7 milyon euro bonservis hedefleniyor. Yuto Nagatomo’nun yerine devre arasında transfer edilen Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi yetersiz bulundu. Sol tarafa mutlaka transfer yapılacak. Devre arasında transfer edilen Nijeryalı futbolcu hazır bulunmadığı için kiraya verilecek.

OKAN KOCUK, EMRE AKBABA, SELÇUK İNAN VE DİĞERLERİ..
Muslera’nın yokluğunda şans bulan Okan Koçuk güven vermiyor. Bu nedenle mutlaka kaleci transferi yapılacak. Emre, geçirdiği ağır sakatlığın izlerini üzerinden atabilmiş değil. Gelecek sezon kurgusunda 11’deki yeri zor görünüyor. Selçuk İnan veda edecek. Geri kalan yerliler içinde Şener, Jimmy, Ahmet forma giyebilecek düzeyde görünmüyor. Ömer ve Taylan 11 için olmasa da sadece hamle oyuncusu olarak görülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0