Oğulcan Çağlayan imzayı bekliyor!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve kulübü Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan yeni sezon için geri sayıma geçti. 24 yaşındaki forvet oyuncusu, Karadeniz ekibiyle yaşadığı anlaşmazlığın ardından sözleşmesini feshederek TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvururken, çıkacak sonucun ardından Galatasaray'a imza atacak! 

Çaykur Rizespor'daki sözleşmesi sona eren ve habersiz opsiyon kullanımı nedeniyle kulübüyle mahkemelik olan Oğulcan Çağlayan yeni sezon öncesinde Florya biletini almış durumda.. 24 yaşındaki forvet, Ocak ayında prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray ile resmi sözleşme imzalamak için ligin sona ermesini ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun kesin kararını bekliyor. Çalışmalarını bireysel olarak sürdüren 1.88 boyundaki futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in zaman zaman 4-4-2 sistemini kullanmasına yardımcı olacak ve kadroda alternatif forvet olarak düşünülüyor.

Oğulcan Çağlayan bu sezon Karadeniz ekibinde 24 resmi maçta 4 gol - 2 asistle mücadele ederken, toplamda 1490 dakika süre aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0