Fatih Terim: Taraftarlar bizi affetsinler..

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor karşısında sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılarak pandemi sonrasında kötü gidişini devam ettiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam takım olarak bu sezon bir çok şanssızlık yaşadıklarını belirtirken, sorumlunun kendisi olduğunun altını çizdi. Taraftarlardan da özür dileyen Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

BU SENE İÇİN BİZİ AFFETSİNLER
Tabii ki 65 dakika Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynamak bu havada çok kolay değil. Esasında herkes çok önemli bir maç kaçırdı. 30. dakikaya kadar iki taraf da birbirine üstünlük sağlamaya çalışıyordu, gayet zevkli bir mücadele vardı. Feghouli kendinden beklemediğimiz bir şekilde, aklımızda olmayan bir şey yaptı. Trabzonspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bazen öyle şeyler vardır ki üst üste gelir. Bazı şeylerin izahı, anlatımı yok. Buradan sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum. Biliyorum ki, sevinçlerimiz kadar üzüntülerimiz de derinde. Onlar bizi affetsinler bu sene; ama her şeye rağmen inanmış arkadaşlarla gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışacağız. Aklımızda ne yoksa o geliyor başımıza. Allah beterinden saklasın. Olmayan işler bazen böyle üst üste gelebilir. Bu sene de öyle oluyor. Çok iyi oynanacak bir maç hiç alakası yokken başka türlü oynanıyor. Ömer Bayram'ın bugün parmağı kırıldı, bundan da haberiniz yoktur muhtemelen.. Sezon sonunu bekleyeceğiz, bakalım defter neler artı - neler eksi olacak göreceğiz. Herkes bir kendine gelecek, biz de planımızı uygulayabilirsek iyi şeyler göreceğiz. Gemiyi en sağlıklı şekilde limana yanaştırmaya çalışacağız. Saracchi'nin de arka adalesi çekti, onu da çıkarttık. Zaten çift sarı kartı var. 

FEGHOULI'NIN ATILMASI DOĞRU
Feghouli'nin atılması çok haklı, hiç itiraz yok. Arkadan ayağına basan oyuncu atılır mıydı, atılmaz mıydı? Bizde zaten atılmaz. Ona bir yorum yapmayayım ben. Cüneyt hoca yanını gösteriyor. Demek ki öyle oldu; ama kırmızı kart haklı orada bir sıkıntı yok.. Geçen sene bizim Fenerbahçe derbisinde hakem kimdi? Ali Palabıyık. Mehmet Topal'ın tekmesine kart vermekten imtina etmişti. Demek ki, VAR'da daha iyi görüyor. Orada kalsa daha iyi olur. 

BİZ GALATASARAYIZ, YAPARIZ
(Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkında) Biz sonuna kadar elimizden gelen her şeyi yapıp kovalayacağız. Diğer takımlar da bize yetişti. İşimiz daha zorlaştı. Biz Galatasarayız, olmadık günlerde olmayan işler yapabiliriz. Yaptık, yapmalıyız da. Ümit ederim her türlü melanet bu senede kalır.

SORUMLU BENİM
En fazla şampiyon olmuş, en fazla başarılı olmuş kulübün gerektiği zamanda kayıpları da aynı şekilde karşılaması gerekir. Pandemi sonrasında siyah ile beyaz gibi, en çok yara alan takım biz olduk. Galatasaray bugün başarısız mı? Evet. Sorumlusu kim? A, benim. B, Fatih Terim. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0