Fenerbahçe'den Ömer Bayram hamlesi!

Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktörlük yapacak Emre Belözoğlu'nun yerli oyuncu pazarındaki çalışmaları sürüyor. Belözoğlu, bu sene Galatasaray'da çok iyi bir performans ortaya koyan Ömer Bayram'a kancayı taktı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; milli takımdan arkadaşı olan Ömer Bayram'ı telefonla arayan Emre Belözoğlu gelecek sezon için planlarını sordu ve kendisini Fenerbahçe'de görmek istediğini iletti.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve 400 bin Euro kazanan Ömer Bayram, Emre Belözoğlu'na henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu gelecek sezon yapılacak planlamaya göre kararını verecek.

YAPTIĞI 13 ASİSTLE DİKKAT ÇEKTİ
Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 35 maçta forma giyen ve 1 gol, 13 asistlik performans sergileyen Ömer Bayram geçen sezon başında 400 bin Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0