Lemina'nın yerine Bellegarde!

Yeni sezonda kiralık isimlerden Lemina ile yollarını ayırıp, Seri'yi takımda tutmak isteyen Galatasaray, Fildişili oyuncunun yanına aradığı ismi Fransa'da buldu. Sarı Kırmızılıların  Ligue 2'ye düşen Strasbourg'dan Jean-Ricner Bellegarde ile ilgilendiği belirtildi. 

Fransız basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı Lemina'yı gönderecek olması, bu pozisyon için oluşan boşluğun doldurulmasını gündeme getirdi. Bu doğrultuda Cim Bom, Fransa Lig 2'ye düşen Strasbourg'da forma giyen ön libero Jeanc-Ricner Bellegarde için harekete geçti.

Sarı kırmızılılar'ın ilgilendiği 22 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 3,5 milyon Euro. Fransız kulübündeki sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Bellegarde için Aslan'ın öncelikli planı kiralamak.

Jean-Ricner Bellegarde, Fransa'da bu sezon 30 maça çıktı ve 1 gol 1 asist istatistiği ile oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0