Yokluğu büyük hasar verdi!

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasından uzaklaşan ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım için şansını zorlayan Galatasaray'da teknik ekipteki eksiklik dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Fatih Terim'in ekibine katılan İtalyan kondisyoner Alberto Bartali'nin eksikliği, Galatasaray'a özellikle pandemi sonrasında büyük bir yara verdi.

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray karantina sürecinde İtalya'ya dönen ve ülkesinden dönemeyen Albero Bartali'nin yokluğunu çok hissetti. Pandemi sonrasında ligde oynadığı 4 maçı da kazanmayan Sarı-Kırmızılılar, özellikle Mayıs ayında topla çalışmalara en geç başlayan takım olmasının bedelini ağır ödedi. Bu periyotta idmanlarda takımı yardımcı antrenör Levent Şahin hazırlarken, takımın her hafta artan sakatlık sayısı ve oyuncuların fizik durumları dikkat çekti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

İtalyan antrenörün gelecek sezon devam edip etmeyeceği yada yerine kimin geçeceği ise henüz netlik kazanmadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0