Galatasaray’da durdurulamaz düşüş!!

Süper Lig'in ikinci yarısında fırtına gibi esen ve zirveye ortak olan ancak pandemi sonrasında maç kazanamayan Galatasaray'da durdurulamaz düşüş devam ediyor. Ligde oynadığı son 6 maçta galibiyete hasret olan Fatih Terim'in öğrencileri, şampiyonluk hedefinden tamamen uzaklaşırken Şampiyonlar Ligi'ne katılım vizesi için ligin son 4 haftasında hata yapmak istemiyor. Galatasaray'da yaşanan düşüşün nedenleri ise dört ana başlıkta toplanması dikkat çekti..

Pandemi öncesi fırtına gibi esen ve 9 maçın 8’ini kazanan Galatasaray yeniden başlayan ligde 4 haftada 10 puan kaybetti. İlk 2 şansı uçup gitti. Takım içindeki coronavirüs şokları oyuncuları olumsuz etkilerken, birçok isim lige verilen arada ritmini kaybetti. Bartali'nin İtalya'da kalması fiziki sorunları getirdi. Rizespor maçı tüm sıkıntılara tuz biber ekti..

1- KAFA OLARAK HAZIRLANAMADILAR
Başta Terim ve Abdurrahim Albayrak olmak üzere takım içindeki coronavirüs şokları futbolcuları çok olumsuz etkiledi. Özellikle yabancılar kafa olarak lige bir türlü hazırlanamadı.

2- YILDIZLAR ARA SONRASI DÖKÜLDÜ
Yıldızlar tam ritmini bulmuşken verilen ara büyük sıkıntı yarattı. Pandemi öncesi çok iyi durumda olan Falcao, Onyekuru, Saracchi, Mariano ve Feghouli ara sonrası döküldü.

3- TAKIM FİZİK GÜCÜNÜ KAYBETTİ
Şubat ve Mart aylarında Galatasaray'ın en büyük farklarından birisi fiziki direnciydi. Ancak kondisyoner Bartali'nin pandemi nedeniyle İtalya'dan dönememesi büyük problem oldu.

4- RİZE MAÇI KIRILMA ANI OLDU
Rize deplasmanı tam anlamıyla kırılma yaşattı. Hem Muslera ve Andone'nin sakatlıkları hem de farkın 6'ya çıkması futbolcuların psikolojisini olumsuz etkiledi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0