Galatasaray Doğa Sigorta'da yeni hedef Daryl Macon..

Yeni sezon öncesi tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayıran ve hemen hemen hepsini Euroleague'e ihraç eden Galatasaray Doğa Sigorta baş antrenör Ertuğrul Erdoğan önderliğinde kadrosundaki yapılanmayı sürdürüyor. Daha önce yerli rotasyonunu tamamlayan ve Alex Hamilton'un yanı sıra RJ Hunter takviyelerini yapan Yenilmez Armada kısa rotasyonu için NBA patentli Daryl Macon ile görüşüyor.

Sportando editörlerinden Emiliano Carchia’nın haberine göre; Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı 24 yaşındaki şutör guard Daryl Macon ile görüşmelerde büyük aşama kaydetti. Baş antrenör Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesini iki yıllığına uzattıktan sonra ilk olarak yerli rotasyonunu tamamlayan Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı yabancı oyuncu kadrosunda da kısa rotasyonunu tamamlamaya çalışıyor. İlk olarak bu bölgede Alex Hamilton ve RJ Hunter'ı resmen katan takımımız şutör guard pozisyonu için Amerikalı gelecek vaadeden Daryl Macon ile görüşüyor.

2018 yılında girdiği NBA draftlarında hiç bir takım tarafından seçilmemesine rağmen daha sonra Dallas Mavericks'ten kontrat almayı başaran Macon geçirdiği ilk sezonun ardından 2019-2020 sezonunda ise kısa süreli sözleşme ile Miami Heat'ten kontrat aldı. Miami formasıyla 4 maçta 3.5 dakika ortalama sahada kalan Daryl Macon, sezonun kalan kısmında G-League takımlarından Sioux Falls Skyforce formasıyla tamamladı. Burada 16'sı ilk beşte olmak üzere 35 maça çıkan ve maç başına 28.4 dakika sahada kalan Macon bu karşılaşmalarda 17 sayı - 4.2 ribaund - 4.8 asist ortalamalarıyla dikkat çeken bir performansa imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0