Galatasaray, Jefferson Lerma'yı istiyor!

Jefferson Lerma
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için girişimlerde bulunuyor. Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak isteyen Cimbom, gözünün Bournemouth'un orta saha oyuncusu Jefferson Lerma'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. 

Galatasaray'da takımdan ayrılan isimlerin ardından orta sahada büyük bir boşluk oluşurken transferde girişimler hızlandı. Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak isteyen Cimbom, Seri'nin yanına da bir oyuncu almak için İngiltere'de çalışmalarda bulunuyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Bournemouth'un orta saha oyuncusu Jefferson Lerma'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibi kiralama teklifine sıcak bakarken, 1.5 milyon Euro kiralama ücreti istiyor. Galatasaray, bu ücreti vermek istemiyor. Taraflar arasında kiralama bedeli için görüşmeler sürüyor. 

Jefferson Lerma

JEFFERSON LERMA KİMDİR?
Peki Galatasaray'ın gündemindeki Jefferson Lerma kimdir? 25 Ekim 1994 doğumlu olan Kolombiyalı Jefferson Lerma, futbola ülkesi takımlarından Atletico Huila'da başladı. Burada gösterdiği performansın ardından İspaonyol ekibi Levante'ye transfer olan 1.79 boyundaki orta saha oyuncusu La Liga deneyiminin ardından 28 milyon euro karşılığında Bournemouth'un yolunu tutmuştu. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Premier Lig'de 33 maçta görev alırken 1 gol - 2 asist ile mücadele etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0