Galatasaray'a Ozan Kabak piyangosu!

Ozan Kabak
Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 13 maçta görev almasının ardından Ocak ayında 11 milyon euro karşılığında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak başarılı performansıyla Schalke'nin yolunu tutmuştu. Genç oyuncu iyi performansını sürdürürken Galatasaray'a da piyango çıktı. 

Galatasaray'da gösterdiği performansın ardından Bundesliga'nın yolunu tutan ve Almanya'da da iyi bir performans göstererek yıldızını partalan Ozan Kabak'a Liverpool talip oldu. İngiliz ekibinin Ozan için 35 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilirken Galatasaray'a da piyango vurdu. İsmi bir süredir Liverpool ile anılan Ozan Kabak iddia edildiği üzere 35 milyon Euro bonservisle transfer gerçekleştirirse Galatasaray'a da %5 pay ödenecek. Sarı-Kırmızılı kulüp yetiştirme bedeli adı altında 1 milyon 750bin Euro alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0