SON DAKİKA: Süper Lig'de küme düşme kaldırıldı, yabancı sınırı ertelendi!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun tamamlanmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu şok bir karar aldı. TFF'nin aldığı karar göre Süper Lig gelecek sezon 21 takımla oynanacakken bu sezon küme düşme olmayacak. TFF'nin yabancı kuralındaki değişikliği de 1 yıl ertelemeye karar verdiği açıklandı.

Nihat Özdemir Federasyonu rezalet kararlar almaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu bu sezon küme düşmenin kaldırılacağını açıkladı. Süper Lig önümüzdeki sezon 21 takımla oynanacakken 2021-2022 sezonunda ligden 4 takım düşecek, alt ligden ise 3 takım gelecek ve lig 20 takımla oynanacak. TFF'nin sıkışacak maç fikstürü nedeniyle Türkiye Kupası'ndaki sistemi de değiştireceği ve tek maçlı eleme usulüne çevireceği öğrenildi.

YABANCI KURALI ERTELENDİ
Türkiye'de taraflı-tarafsız herkesin tepkisini çeken ve 9 takımın itiraz ettiği yabancı kuralında da TFF geri adım attı. Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yabancı kuralının önümüzdeki sezon da süreceğini açıklarken 2021-2022 sezonunda ise yabancı kuralının değişeceğini duyurdu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0