Radamel Falcao: Eski halime döneceğim!

Radamel Falcao
Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao'nun takımdaki geleceği merak konusu olurken Kolombiyalı golcü gelecek sezon için iddialı. Falcao'nun yakın çevresine iyi bir kamp dönemiyle eski haline döneceğini söylediği iddia edildi. 

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklarla hayal kırıklığı yaratan Radamel Falcao gelecek sezon için iddialı Milliyet gazetesinden Şansal Büyüka bugünkü yazısında Falcao'ya değindi ve "Falcao'nun yakın çevresinden duydum, 'Sezon başı kampı yapamadığım için bu kadar sakatlandım. Yeni sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirip eski halime döneceğim' diyormuş. Galatasaraylıların 'Gözü aydın...' Bu iyi haber... Falcao'nun sürekli oynaması, Galatasaray'a 25-30 gol yazar." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0