Kenan Karaman'ın menajeriyle görüşme!

kenan karaman
Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması yapılırken öncelik yerli futbolculara verildi. Sarı-kırmızılılar kadrosunu yerli futbolcularla takviye etmek isterken gündeme yeni bir iddia düştü. Galatasaray, Kenan Karaman’ın menajeri ile Ali Sami Yen'de bir araya geldi.

Yeni sezonda takımın maliyetini düşürmek isteyen ve yabancı sınırını düşünerek kadrosuna yerli futbolcuları katmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu transferlerini bitiren Cimbom, Kenan Karaman'ı da istiyor. A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Fortuna Düsseldorf Kenan Karaman'ın menajeriyle Ali Sami Yen'de bir görüşme gerçekleştirdi.

Alman ekip Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kenan Karaman, artık kariyerinin geri kalan kısmında hedefini büyüterek şampiyonluk mücadelesi veren bir kulüpte oynamak istediğini menajerine iletti. Bu rapor doğrultusunda harekete geçen menajer, Galatasaraylı yöneticilerle temasa geçti. Milli futbolcu takımıyla bu sezon çıktığı 20 karşılaşmada 6 gol kaydederken, 1 kez de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0