Radamel Falcao kalmak istiyor!

Radamel Falcao
Galatasaray'da sezon başında büyük uğraşlar sonucunda transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao'nun geleceği merak konusu oldu. Kolombiyalı yıldıza talipler olsa da Falcao'nun maaşında indirim yaparak İstanbul'da kalmak istediği söyleniyor. 

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Radamel Falcao, Galatasaray ile 2022'de bitecek sözleşmesine sadık kalacak. Hamile olan eşi ve ailesi de İstanbul'dan ayrılmak istemiyor. Bu nedenle yıldız futbolcu, 5 milyon Euro'luk garanti ücretine ek olan 2 milyon Euro dolayındaki bonus maddelerden fedakârlık yapmaya hazır. Bazı ek maddeleri devre dışı bırakabileceğini, indirim konusunda da görüşebileceklerini yönetime ileten Radamel Falcao yanıt beklemeye başladı. Galatasaray yönetiminin teknik heyetle görüştükten sonra Falcao'nun geleceğiyle ilgili karar vereceği ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0