Galatasaray üç transferi resmen açıkladı!

Geçtiğimiz gün Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesinin uzatıldığını açıklayan Galatasaray Doğa Sigorta, gelecek sezonun yerli rotasyonunu da duyurdu. Basketball Champions League'nde mücadele edecek olan Galatasaray kadrosunu üç isimle takviye ettiğini açıkladı. 

Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesinin uzatılmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, 3 transferi açıkladı. Cimbom, oyun kurucu pozisyonu için son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş'i transfer etti. Ege Arar'ın takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray uzun pozisyonu içinse geçtiğimiz sezonu MZT Skopje formasıyla geçiren ve alt yaş kategorilerinde milli takımımızın önemli oyuncularından olan 20 yaşındaki potansiyelli uzun Ragıp Berke Atar ile anlaştı. Cimbom'da son hamle ise 2000 doğumlu Eray Aydoğan oldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0