Galatasaray'ın yerli rotasyonu tamamlandı!

Geçtiğimiz gün Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesinin uzatıldığını açıklayan Galatasaray Doğa Sigorta, gelecek sezonun yerli rotasyonunu da duyurdu. Galatasaray, Barış Ermiş, Ragıp Berke Atar ve Eray Aydoğan'ı transfer ettiğini açıklarken takımda kalan isimleri de duyurdu.

Önümüzdeki yıl Basketball Champions League'nde mücadele edecek olan Galatasaray, yerli rotasyonunu tamamladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada 3 yeni transferin olduğu duyrulurken 2 oyuncunun da sözleşmesinin uzatıldığı açıklandı. 

Galatasaray oyun kurucu pozisyonu için son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş'i transfer etti. Ege Arar'ın takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray uzun pozisyonu içinse geçtiğimiz sezonu MZT Skopje formasıyla geçiren ve alt yaş kategorilerinde milli takımımızın önemli oyuncularından olan 20 yaşındaki potansiyelli uzun Ragıp Berke Atar ile anlaştı. Cimbom'da son hamle ise 2000 doğumlu Eray Aydoğan oldu. 

Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki Galatasaray Doğa Sigorta, iki sezondur takımda yer alan Ayberk Olmaz ve Caner Erdeniz'in de sözleşmesini yeniledi. Galatasaray'da sözleşmeleri devam eden Göksenin Köksal ve Yiğit Arslan da takımda kaldı. 

Böylece Galatasaray'ın yerli rotasyonu: Barış Ermiş, Eray Aydoğan, Yiğit Arslan, Göksenin Köksal, Caner Erdeniz, Ragıp Berke Atar ve Ayberk Olmaz'dan oluştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0