Galatasaray'dan Kaan Ayhan için 2 teklif!

kaan ayhan
Almanya Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf'un küme düşmesinin ardından milli oyuncular Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Galatasaray, Kaan için kulübüne iki teklif yaptı. Cimbom, Fortuna Düsseldorf'un bu tekliflerden birine olumlu cevap vermesini bekliyor. 

Yabancı sınırının düşecek olması sebebiyle yerli futbolculara yönelen Galatasaray, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Kaan Ayhan'ı da kadrosuna katmak istiyor. Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf'un küme düşmesini fırsat bilen Cimbom, milli yıldız için Alman ekibiyle görüşmelere başladı. Sporx'in haberine göre; Kaan Ayhan için girişimlere başlayan Galatasaray, milli yıldızın kulübü Fortuna Düsseldorf'un kapısını iki teklifle çaldı. Cimbom'un ilk teklifi, 1 yıllık kiralama karşılığında 1 milyon Euro ve gelecek sene Bundesliga'ya çıkarsanız size geri dönsün şeklinde olurken diğer teklif ise 1 yıl kiralayıp, 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonu koyulması yönünde oldu. Alman ekibinin bu tekliflere kısa süre içinde olumlu veya olumsuz dönmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0