Monaco, Onyekuru ile rövanş aldı!

Galatasaray'da Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala şok bir gelişme yaşandı ve Monaco kulübü Henry Onyekuru'yu takıma geri çağırdı. Fransız ekibinin bu davranışının arkasında yatan sebep ortaya çıktı. Monaco, Yunus Akgün'ün rövanşını aldı...

Sabah gazetesinin haberine göre; Yunus Akgün'ün Cercle Brugge'e transferi, Galatasaray'ın 4 milyon euro istemesi yüzünden gerçekleşmedi. Monaco'nun ikinci takımı olan Cercle Brugge 2 milyon euro satın alma opsiyonlu teklif sunsa da kabul görmedi.

Sarı-kırmızılılar, Yunus'u sezonun ikinci yarısında hiç oynatmadı. Onyekuru için ocak ayında yatması gereken 750 bin euro kiralama bedeli de bir türlü ödenmedi. Yunus için Galatasaray'ın çıkardığı zorluğu unutmayan Monaco, rövanşı Onyekuru ile aldı. Yeni sezon kampına çağrılan Nijeryalı'nın kiralık sözleşmesi 1 ay uzatılmadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0