Galatasaray'ın Basketball Champions League'de rakipleri belli oluyor...

Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada bitiren Galatasaray Doğa Sigorta önümüzdeki sezon FIBA Basketball Champions League'nde mücadele edeceğini açıklamıştı. Tarihinde ilk kez Basketball Champions League'ne katılan Galatasaray'ın turnuvadaki rakipleri belli oluyor. 

FIBA Basketball Champions League 2020-2021 sezonu grup aşamasındaki rakiplerimiz 15 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00'de gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

Normal sezona direkt katılım hakkı olan 28 takıma ek olarak ön eleme turu sonunda grup aşamasına geçiş hakkı alan 4 takımla birlikte toplamda 32 takım, 4 gruba ayrılacak. Gruplarını ilk dört sırada bitiren takımlar ise Son 16 turuna katılma hakkı kazanacak.

Torbaların daha önce Basketball Champions League'ne katılım durumuna göre ayrıldığı kura çekimine takımımız altıncı torbadan katılacak. Takımımızla aynı torbada yer alan takımlar ise Cholet Basket, Limoges CSP ve TOFAŞ. Kura çekimi http://www.championsleague.basketball/ adresinden TSİ 12:00'de canlı olarak takip edilebilecek.

Basketball Champions League'de torbalar şu şekilde: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0