Galatasaray'ın yeni sezon formaları belli oldu..

Galatasaray'da gelecek sezon giyilecek olan formalar belli oldu. Her ne kadar resmi lansman yapılmasa da, bu konuda oldukça başarılı olan Esvaphane tarafından yayınlanan formalarda yeni sezonda Parçalı Forma'nın dışında iki yeni forma ve tasarım karşımıza çıkıyor.

Galatasaray'ın 2020-2021 sezonunda giyeceği formalar basına sızdı. Nike'in tasarladığı formalar sosyal medyada tartışma yaratırken parçalı formadaki detaylar dikkat çekti. Galatasaray'ın klasik parçalı formanın yanında giyeceği diğer formaların rengi ise turuncu ve siyah oldu. 

YENİ SEZON FORMALARI NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Uzun süredir Nike ile işbirliğini sürdüren ve gelecek sezonda da devam edecek olan Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği formaların belli olmasının ardından akıllardaki soru formaların ne zaman tanıtılacağı ya da satışa çıkarılacağı oldu. Bu konuda kulüp tarafından net bir duyuru yapılmazken, tıpkı geçen sezon olduğu gibi Galatasaray'ın sezon sonunda yapacağı yeni sezon iç saha formasını görücüye çıkartacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0