Greg Whittington, Panathinaikos ile anlaşmaya yakın!

Galatasaray Doğa Sigorta formasıyla bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Greg Whittington'a EuroLeague yolcusu. Yıldız oyuncunun Panathinaikos ile anlaşmaya yakın olduğu iddia ediliyor. 

Ertuğrul Erdoğan yönetiminde son iki sezondur başarılı işlere imza atan Galatasaray Doğa Sigorta, EuroLeague'e oyuncu ihraç etmesiyle dikkat çekerken bir isim daha takımdan ayrılıyor. Dış basında yer alan haberlere göre Greg Whittington ile Panathinaikos anlaşmaya yakın. Tarafların kısa süre içerisinde transfere son noktayı koyması bekleniyor. 



Sezon başında Galatasaray ile bir yıllık sözleşme imzalayan Amerikalı oyuncu, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde forma giydiği 14 maçta 12.4 sayı – 4.9 ribaund – 1.6 asist ortalamalarının yanı sıra, Eurocup organizasyonunda da 12.5 sayı – 6.4 ribaund – 1.5 asist istatistiklerini yakalamıştı. 

Galatasaray'da daha önce de Aaron Harrison, EuroLeague ekiplerinden Olympiacos ile, Alex Poythress ise Zenit St. Petersburg ile anlaşmaya varırken Zach Auguste da Panathinaikos ile anlaşmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0