Omar Elabdellaoui: Galatasaray'a imza atmadım.

Omar ElabdellaouiGalatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı iddia edilen ve gelecek sene Mariano yerine sağ bekte görev alacağı konuşulan Omar Elabdellaoui hakkında Yunan basınından yeni haberler geldi. Norveçli oyuncunun önceliğinin Olympiakos'ta kalmak olduğu söyleniyor. 

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Omar Elabdellaoui geleceği hakkında konuştu. Yunan basını Sportday'de yer alan habere göre; Omar Elabdellaoui, henüz hiçbir takıma imza atmadığını söyledi. Omar Elabdellaoui, "Türkiye veya başka bir yerde ne yazılırsa yazılsın ben net konuşacağım. Henüz hiçbir kulübe imza atmadım. Şu anda önceliğim hala Olympiakos'ta. Eğer Olympiakos ile anlaşamazsak gelecek için bir karar vermek zorunda kalacağım ve o zaman neler olacağını hep birlikte göreceğiz." dedi. 

FCN Blog ekibi olarak Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili olarak Yunanistan'da yayın yapan Live Sport'ta görev yapan gazeteci Stelios Stergiadis ile konuşmuş ve nasıl bir oyuncu olduğunu sizler için ortaya çıkarmıştık. Bu röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0