Zach Auguste, Galatasaray'a veda etti...

Zach Auguste
İki sezondur Galatasaray'da forma giyen Zach Auguste eski takımı Panathinaikos'a geri dönmesi beklenirken başarılı oyuncu Instagram hesabından yaptığı açıklamayla takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Zach Auguste sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada böyle bir kulübün parçası olmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi.

Galatasaray Doğa Sigorta'da EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos'a geri dönmesi beklenen Zach Auguste takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Zach Auguste, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a veda etti. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, "İki özel yıl için teşekkür ederim Galatasaray Doğa Sigorta ve Ertuğrul Hoca. Türkiye’nin saygın ve tanınmış bir kulübün parçası olmak beni gururlandırıyor.Her iki sezonda yaşadığımız hem zorluklar hem de başarılarda yanımızda olan tüm antrenörlere, personellere, sponsorlara, taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarımıza sevgilerimi sunuyorum. Türkiye ve Galatasaray her zaman bir parçam olarak kalacak. Teşekkür ederim." sözlerini söyledi. 



Profesyonel kariyerine Türkiye'de Uşak Sportif ile başlayan Zach Auguste, sonrasında Panathinaikos'a transfer olmuştu. 2017-18 sezonunu Yunan ekibinde geçiren Auguste, 2018'den bu yana ise Galatasaray forması giyiyordu.  Bu sezon Galatasaray Doğa Sigorta forması ile 40 maça çıkan Zach Auguste bu maçlarda 13.1 sayı 7 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0